HACCP

HACCP – Hazard Analysis and Critical Control Point – en prosedyre for å vurdere risikofaktorer ved et produkt eller prosess for å fastslå de nødvendige tiltak for kontroll.

Electrolux Professional har respektert HACCP prosessen siden 1998.

Så hva betyr det egentlig?

Hvis det er et utbrudd av sykdom eller forurensning knyttet til en virksomhet som serverer eller tilbereder mat, kan HACCP funksjoner i Electrolux utstyret som overvåker prosesser gi virksomheten mulighet til å spore, identifisere og eliminere kilden. 

Ovner – Electrolux Professional Touchline kombidampere

Food Safe kontrollfunksjonen sikrer total matsikkerhet i henhold til HACCP standarder. Du bare velger matkategori og sikkerhetskontrollen vil ordne resten. Den fungerer som en supervisor gjennom hele prosessen. Når Food Safe Control ikonet er aktivert og den 6-sensor sensoren settes inn, Touchline beregner om maten er tilstrekkelig bearbeidet i henhold til godkjent nivå.

Les mer om våre kombidampere

Lagring –  Electrolux Professional kjøleskap – ecostore Touch

HACCP kontroll innen kjøl gjør at touchdisplayet sjekker og registrerer temperatur og og eventuelle avvik.  En graf vil vise status og alle topper eller nedganger i temperaturen. Data kan be lastes ned via USB for lagring og rapportering og sporbarhet.

Les mer om våre kjøl- og frys produkter

Electrolux Professional oppnår en milepæl på verdensbasis, nemlig sertifisering innen vaskerihygiene. Electrolux Professional er den første kommersielle produsent av vaskeriutstyr godkjent av HACCP International

Profesjonelle vaskeprogram er essensielt for å desinfisere alle tekstiler og tøy som brukes innen bearbeiding og klargjøring av mat.

Etter grundig analyse av vaskerioperasjoner over hele verden utviklet Electrolux Line 5000 vaskerimaskiner som oppfyller de strenge kritieriene til HACCP. Electrolux Professional blir den første, og hittil den eneste,  HACCP International sertifiserte vaskeriprodusent. I tillegg til frontmatede maskiner, har også barrieremaskiner og ruller blitt godkjente.

Sertifiseringen ble først utdelt til Line 5000 i UK og Irland og deretter over hele verden siden juni 2015.

For en bedre verden

Vi ønsker å gjøre en positiv forskjell i menneskers liv og for planeten vår.

Finn ut mer
HACCP 2017-01-25T15:19:05+00:00 Electrolux Professional