Cook&Chill er en måte å jobbe på som kan forbedre livet i et profesjonelt kjøkken så vel som resultat.
Fordeler med en Electrolux Cook & Chill prosess:
- Matkvalitet, ved å bruke faste tilberedningsparametere er det mulig for kjøkkenbetjeningen å opprettholde full kontroll og kvalitet hver eneste gang.
- Vedvarende kvalitet – programmerbar touchscreen ovner gir konsistens og at måltider tilberedes på eksakt samme måte hver gang, helt uavhengig av sted og betjening.
- Hastighet på prosesser – koking, avkjøling, oppvarming av matvarer i forkant kan redusere tilberedelsestid og levering i meget hektiske tider.
- Optimal hygiene – med en Cook & Chill prosess blir maten håndtert færre ganger og med det sjeldnere utsatt for ytre forhold. Maten kokes, avkjøles, lagres og oppvarmes i et kontrollert miljø.

air-o-steam Touch Line kombiovn
air-o-steam Touchline innvier oss i en ny æra av kombidampere, som sikrer en enkel og intuitiv måte å tilberede mat i et profesjonelt kjøkken: tilfredsstiller Quick Service Restaurants, høykapasitetskjøkken og til og med élite restauranter og de mest krevende chefer.
Electrolux air-o-steam Touchline kombidampere vet hvordan å bruke damp på en intelligent måte, gi utrolige måltider samtidig som matens naturlige ernæringsinnhold bevares.
air-o-convect Touchline konveksjonsovn
air-o-convect Touchline er en ny ovn med dampinjeksjon fra Electrolux Professional. Den sikrer en enkel og intuitiv måte å lage mat.
Den imøtekommer alle krav fra det profesjonelle kjøkken; fra bistroer og små restauranter til kantiner og supermarkeder.
To enkle trinn er alt som trengs for å tilberede selv de mest detaljerte menyer: bruk kontrollpanelets HD-touch og velg ditt lagrede program, så gjør ovnen resten. Velg mellom ulike fuktighetsnivåer for å tilpasse ovnen din matlaging. En air-o-convect Touchline er en ovn som holder på fuktigheten i kammeret på grunn av den høye kapasitet og luftnivå med presisjon.


air-o-chill
blåsekjølere
Cook & Chill er betegnelsen som brukes for å beskrive systemet for matlaging, kjøling og regernerering av matvarer ved bruk av ovner og blåsekjølere som tillater den å arbeide sammen i en prosess (air-o-system).
Du vil bli imponert over den teknologi og designutvikling som Electrolux sitt brede utvalg av blåsekjølere/frysere gir. Med ulike valg av kjøle- og frysesykluser kan du beholde maten fersk og perfekt oppbevart.
Bruk myk nedkjøling for en mer skånsom behandling av mat som; bladgrønnsaker eller kuttede grønnsaker og fisk/skalldyr. Hard nedkjøling brukes på større stykker kjøtt, fugl, stuinger og sjokkfrysing brukes for alle typer råvarer som skal fryses og lagres.
e-chef, maksimal ytelse
- Oppskrifter kan overføres fra hele verden til hvilket som helst kjøkken som har en air-o-steam Touchline ovn. Spesielle retter fra et annet land kan serveres lokalt, akkurat etter kundens ønsker..
- Lagrer opptil 1000 personlige oppskrifter.
- Med en USB stick kan du lagre og overføre oppskrifter til andre ovner.
- Slapp av, air-o-steam Touchline overvåker og regulerer tilberedningen 10 ganger per sekund.
- Matsikkerhet overvåkes og garanteres av den patenterte Food Safe Control funksjonen (i henhold til HACCP standarder).
- Ideelle kokeforhold med Precise Humidity Control, takket være bruke av den patenterte lambda sensoren.
