Cook&Chill

ikke bare enda en maskin.

Cook&Chill er en måte å jobbe på som kan forbedre livet i et profesjonelt kjøkken så vel som resultat.

Fordeler med en Electrolux Cook & Chill prosess:

 • Matkvalitet, ved å bruke faste tilberedningsparametere er det mulig for kjøkkenbetjeningen å opprettholde full kontroll og kvalitet hver eneste gang.
 • Vedvarende kvalitet – programmerbar touchscreen ovner gir konsistens og at måltider tilberedes på eksakt samme måte hver gang, helt uavhengig av sted og betjening.
 • Hastighet på prosesser – koking, avkjøling, oppvarming av matvarer i forkant kan redusere tilberedelsestid og levering i meget hektiske tider.
 • Optimal hygiene – med en Cook & Chill prosess blir maten håndtert færre ganger og med det sjeldnere utsatt for ytre forhold. Maten kokes, avkjøles, lagres og oppvarmes i et kontrollert miljø.

air-o-steam Touch Line kombiovn

air-o-steam Touchline innvier oss i en ny æra av kombidampere, som sikrer en enkel og intuitiv måte å tilberede mat i et profesjonelt kjøkken: tilfredsstiller Quick Service Restaurants, høykapasitetskjøkken og til og med élite restauranter  og de mest krevende chefer.

Electrolux  air-o-steam Touchline kombidampere vet hvordan å bruke damp på en intelligent måte, gi utrolige måltider samtidig som  matens naturlige ernæringsinnhold bevares.

air-o-convect Touchline konveksjonsovn

air-o-convect Touchline er en ny ovn med dampinjeksjon fra Electrolux Professional. Den sikrer en enkel og intuitiv måte å lage mat.

Den imøtekommer alle krav fra det profesjonelle kjøkken; fra bistroer og små restauranter til kantiner og supermarkeder.

To enkle trinn er alt som trengs for å tilberede selv de mest detaljerte menyer: bruk kontrollpanelets HD-touch og velg ditt lagrede program, så gjør ovnen resten. Velg mellom ulike fuktighetsnivåer for å tilpasse ovnen din matlaging. En air-o-convect Touchline er en ovn som holder på fuktigheten i kammeret på grunn av den høye kapasitet og luftnivå med presisjon.

air-o-chill
blåsekjølere

Cook & Chill er betegnelsen som brukes for å beskrive systemet for matlaging, kjøling og regernerering av matvarer ved bruk av ovner og blåsekjølere som tillater den å arbeide sammen i en prosess (air-o-system).

Du vil bli imponert over den teknologi og designutvikling som Electrolux sitt brede utvalg av blåsekjølere/frysere gir. Med ulike valg av kjøle- og frysesykluser kan du beholde maten fersk og perfekt oppbevart.

Bruk myk nedkjøling for en mer skånsom behandling av mat som; bladgrønnsaker eller kuttede grønnsaker og fisk/skalldyr. Hard nedkjøling brukes på større stykker kjøtt, fugl, stuinger og sjokkfrysing brukes for alle typer råvarer som skal fryses og lagres.

e-chef, maksimal ytelse

  Oppskrifter kan overføres fra hele verden til hvilket som helst kjøkken som har en air-o-steam Touchline ovn. Spesielle retter fra et annet land kan serveres lokalt, akkurat etter kundens ønsker..
 • Lagrer opptil 1000 personlige oppskrifter.
 • Med en USB stick kan du lagre og overføre oppskrifter til andre ovner.
 • Slapp av, air-o-steam Touchline overvåker og regulerer tilberedningen 10 ganger per sekund.
 • Matsikkerhet overvåkes og garanteres av den patenterte  Food Safe Control funksjonen (i henhold til HACCP standarder).
 • Ideelle kokeforhold med Precise Humidity Control, takket være bruke av den patenterte lambda sensoren.

Oppdag hva Electrolux kan gjøre for din business

Cook & Chill Combi Oven 2017-01-24T15:11:23+00:00 Electrolux Professional