Hos Porsgrunn Dyreklinikk blir dyrene profesjonelt tatt vare på!

Veterinærer med omtanke for alle rundt seg.

Electrolux Professional kjenner godt til utfordringene med tette avløpspumper. I profesjonelle bedrifter, som håndterer hår, pels, lo og annet avfall, blir avløpspumpen fort tett. Dette kan da bli en flaskehals i vaskeriflyten, og maskiner må byttes ofte.

Hos Porsgrunn Dyreklinikk har de sluk i gulv som ga muligheten for en profesjonell vaskemaskin med ventil. I stedet for at maskinen pumper vann, hår og lo ut, skylles dette nå rett ut av maskinen og ned i sluk. Dersom plass på stedet tillater det anbefaler vi i tillegg at maskinene settes på sokkel og at vannet samles i en lokasse før sluket. Da unngår man at både maskin og sluk tetter seg.

Porsgrunn Dyreklinikk ser nytten av å vaske i profesjonelt vaskeriutstyr som tåler mer og er robuste og driftssikre. I tillegg møter de krav til vask av arbeidstøy.

Nå blir tepper, arbeidstøy, mopper og kluter vasket i en høytsentrifugerende industrivaskemaskin av typen, W555H.

Den krever ikke mer plass enn en tradisjonell husholdningsmaskin, men med en livssyklus på 30.000 omganger er dette en driftssikker maskin. Det er nødvendig med tanke på hvor mye hunde- og kattehår som skal gjennom maskinen.

 

Når man i tillegg velger profesjonelle, lokale servicepartnere, som BTV Storkjøkkensenter, er man sikret at maskinen får det vedlikehold, oppdateringer og service som er nødvendig.

Hos Porsgrunn Dyreklinikk blir dyrene profesjonelt tatt vare på! 2019-01-09T10:07:12+00:00 Electrolux Professional

Ønsker du å vite mer? Ta kontakt med oss.