Nyhet! Vi lanserer nye Line 6000 tørketromler

Med seg har de nytt design, nye funksjoner og ergonomisertifisering!

Etter lansering i Ljungby, Sverige har vi spurt distriktssjef Andreas R. Lein litt mer om hva han synes om de nye tørketromlene i Line6000-serien.

Som eneste leverandør på markedet er Line6000 fra Electrolux Professional ergonomisertifisert (Ergocert). I dette ligger blant annet ideell høyde på døren som sikrer god arbeidsstilling og et bredt håndtak som gjør det enkelt å åpne og lukke. Døren har isolert glass som gjør at man ikke brenner fingrene, samtidig som det minimerer varmetap.

På vår minste modell, som kan plasseres i søyle, kan man i tillegg flytte betjeningspanelet slik at det kommer i underkant av trommelen og gir en mer riktig betjeningshøyde. I første omgang kommer tromlene representert ved følgende modeller 6kg, 14kg og 20kg.

I tillegg tar vi nå også varmepumpe et steg videre. T5190LE får selskap av varmepumpeversjon av alle nevnte modeller.

Med varmepumpeteknologi sparer du opptil 62% energi sammenlignet med tradisjonelle tørketromler. Her er det ikke behov for avtrekk, ventilasjon eller vannavkjøling. Maskinene har i tillegg lite fotavtrykk, og her er noen nyvinninger du bør merke deg:

 

Moisture balance

Her kombineres måling av fuktighet i tekstilene med måling av fuktnivå på utluften for et mest mulig nøyaktig resultat. Dette er mer skånsomt mot tekstilene da det hindrer overtørking og energibesparende da den stopper så fort alt er tørt.

Adaptive fan

Tørketrommelens vifte justerer seg selv automatisk for å spare energi og redusere tørketid. Denne funksjonen gjør også at man er mindre avhengig av korrekte dimensjoner på utluftkanal og at maskinene vil operere mer optimalt i de tilfellene hvor flere maskiner er koblet på samme kanal.

Drum Speed Control

Tørketromlene har mulighet for manuell justering av trommelhastigheten. Dette kan gjøres under drift eller programmeres inn for hvert enkelt program. Dette gjør at man kan optimalisere tørketid og energiforbruk enten man tørker tung frotté eller lettere tekstiler.

Alle varmepumpene produseres og testes i vår fabrikk i Ljungby”

Les mer under produktene;

https://professional.electrolux.no/torketromler/

Nyhet! Vi lanserer nye Line 6000 tørketromler 2018-11-05T08:57:50+00:00 Electrolux Professional

Ønsker du å vite mer? Ta kontakt med oss.