Asian meet Arctic… Restaurant Nansen

Verdens største kjøkken i verdens nordligste restaurant!

Et spennende prosjekt på Svalbard! Bli med på en reise i prosjektverdenen… Følg ombyggingen av Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen fra A til Å!

Ført i pennen av Anne Britt Ryengen – prosjektkoordinator Electrolux Professional

Høsten 2018!

«Nå må vi tegne!» Knut kommer inn til meg med et nytt prosjekt han har mottatt fra vår partner/forhandler i Tromsø, Lindrup Martinsen. Hurtigruten Svalbard ønsker å bygge om kjøkkenet på Radisson Blu Polar Hotel SpitsbergenSvalbard. «Og vi må tenke smart! Kan du lage et utkast i grove trekk, så går vi i gjennom det sammen». Som sagt, så gjort!

God planløsning!

Nå skal vi, Electrolux Professional, i samarbeid med Lindrup Martinsen, lage en god plan for ombygging av kjøkken, oppvask, lager, pub og bar slik at hotellet får et kjøkken som fungerer bra, har god flyt, gode arbeidsstasjoner og som kan ta unna ved stor pågang. Forslag til løsning, med ni revisjoner, går frem og tilbake noen ganger mellom oss og Freddy S. Bruu.

«Dere er svært profesjonelle og tilbyr gode løsninger. I utviklingsprosessen er dere viktige bidragsytere og, ikke minst, har vi gode personrelasjoner».

Freddy S. Bruu
Hurtigruten

Takk for ordren!

Løsningen er godkjent og vi har fått en pen ordre! Nå følger prosjektmøter med interiørarkitekter, byggherre, tekniske fag hvor detaljer og fremdriftsplaner fastsettes, bestillinger legges inn og leveranser til Svalbard utføres. Varene blir sendt i store containere på båt. Ting må planlegges nøye! Det er ikke bare å «stikke innom» hvis noe er glemt eller feil.

Levering og montering januar 2019!

Leveringen og montasjen er i gang! Tekniske fag har gjort seg ferdig på kjøkkenet med gulv, vegger, himling og el- og vvs-arbeider. Montasjelaget fra Lindrup med Børge i spissen er klare for å montere kjøkken. Med tegning og montasjeverktøy setter de i gang, og i løpet av en ukes tid er montasjen i boks. Noen små utfordringer er det underveis, som små tilpasninger, men Børge & co løser dem på strak arm.

Igangkjøring og opplæring!

Tid for igangkjøring og opplæring av utstyret for de som skal jobbe på kjøkkenet og for de teknisk ansvarlige på hotellet. Elektrikere og rørleggere har nå koblet til strøm og vann og min kollega Christen reiser opp til Svalbard, sammen med Børge. I kofferten har de brukerveiledninger og gode råd og tips!

Åpningsfest 18. februar 2019!

Juhuuu….invitasjon til åpningsfest.…spennende og skummelt! Spennende, for dette er et stort og flott prosjekt, og skummelt om ikke alt fungerer som det skal – selv om jeg vet at det gjør det!

Jeg ankommer Longyearbyen til -24 grader, sammen med flere inviterte gjester. Kaldt ute, men varmt inne! Etter litt sightseeing i skjønn natur, starter festen med bobler i glasset og fingermat. Nydelig middag i Nansen med smaker fra det asiatiske kjøkken møter arktiske råvarer. For et flott event!

Mission completed!

På vegne av Electrolux Professional og Lindrup Martinsen gratulerer jeg Hurtigruten Svalbard og Polar Hotel med et flott prosjekt. Jeg håper det innfrir alle deres forventninger og at vi i fremtiden kan være med på flere fine prosjekter!

Takk for meg på denne begivenhetsrike prosjektreisen! Anne Britt 

Produkter som er levert på Radisson Blu Svalbard består blant annet av:

  • Tunneloppvask, 200 kurver – green&clean
  • Kjølebenker – ecostore
  • Glassvasker
  • Kokegryte 100 liter
  • Steke- og kokelinje, XP900
  • Rustfrie arbeidsbenker
  • Varmeskap
  • Salamander
  • Flakismaskin
  • m.m.
Asian meet Arctic… Restaurant Nansen 2019-03-04T15:09:35+00:00 Electrolux Professional

Ønsker du å vite mer? Ta kontakt med oss.