Dette nettstedet bruker cookies. Ved å fortsette å bla gjennom dette nettstedet uten å endre din web-browser cookie innstillinger, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.

Finn ut mer ved å lese vår cookie retningslinje.

Annet

Electrolux’ omfattende utvalg av utstyr for tilberedning av mat ville ikke være komplett uten apparater som vakuumpakkere og huggestabber.

Alle disse supplerende enheter er av den høyeste kvalitet og imøtekommer de krav profesjonelle kjøkken har til hygiene. For å unngå matsmitte bruker Electrolux ikke giftige materialer.

Vakuumpakking er en metode for innpakning av mat som fjerner alt av luft fra emballasjen før forsegling. Ved å fjerne oksygen forlenger man holdbarheten på matvarer.

Alle modeller er designet for å tilfredsstille krav til brukere på alle nivåer: fra små / mellomstore restauranter til kantiner og hoteller. Det er også tilgjengelig vakuumpakkere med skriverenhet for å skrive ut vakuum sertifiseringsetiketter med informasjon om det forseglede produkter (HACCP- kompatibel).

 
 
Close